Way of Nature workshop

Als leerling van John P. Milton inspireert Boudewien mensen die op zoek zijn naar extra verdieping in het wezen van de natuur door deze workshop aan te bieden. https://www.bluebeetle.nl/cocreatie/

We combineren de lessen van John P. Milton met mindfulness training en de kracht van alleen zijn in de natuur. Tijdens jouw reis door de lagen van de natuur begeef je je in een ruimte van puur ZIJN. Door jouw volledige aanwezigheid in het moment tap je in op de oerkracht van de natuur. Een weldadige frequentie. Inzicht in jouw diepe innerlijke roerselen. Source awareness: een glimps van jouw ware natuur. 

Deze ervaring kan jouw perspectief op wie je bent en op je relatie met de wereld om je heen totaal veranderen.

Een Way of Nature workshop is altijd opgebouwd uit de volgende onderdelen: 

  • Verdieping in de Way of Nature principes
  • Mindfulness training
  • All-een tijd; significante tijd alleen in de natuur
  • Delen van je ervaring en integratie

Blue Beetle biedt Way of Nature workshops aan die variëren van een dagdeel tot 2 dagen. Tijdens een 2-daagse gaan we meer de diepte in. We bespreken meerdere principes en doen extra mindfulness oefeningen. Verder heb je meer tijd om de werking ervan op je eigen manier te onderzoeken tijdens je all-een tijd.

Als je al eerder hebt deelgenomen aan een Way of Nature workshop, dan geven we je tijdens een 2-daagse ook de optie om de nacht all-een in het bos door te brengen.

Wil je graag langere Nature Quests doen, variërend van 4, 7 of 12 dagen, kijk dan hieronder naar het aanbod van de Way of Nature collega’s in Europa. Of doe een Sacred Passage in de US of Mexico, onder begeleiding van John P. Milton zelf:
www.wayofnature.nl (Nederland)
www.wayofnature.co.uk (UK)
www.wayofnature-austria.com (Oostenrijk)
www.sacredpassage.com (USA, bij John P. Milton)

Related Posts