Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Break Out


Gegevens

Begin:
26 juni, 19:00
Einde:
27 juni, 08:00
Kosten:
€120
Website:
backtothewild.nl/break-out/

Organisator

Back to the Wild
Telefoon:
06 40 279 728
E-mail:
contact@backtothewild.nl
Website:
https://backtothewild.nl

Geef je nu op

Tribe Loading Animation Image

Doorbreek de sleur en trek doordeweeks een nacht de natuur in. Wij geloven dat je ook dichtbij huis en in korte tijd kunt verbinden met de natuur én met jezelf. In 12 uur tijd is de kans waanzinnig groot dat je verschil zult ervaren. Benieuwd wat het met jou doet?

WAT IS EEN BREAK-OUT?

Met de Break-Out ga je na je werk niet naar huis maar trek je je voor één nacht terug in de natuur. We eten samen, zitten rond het kampvuur en delen verhalen. Slapen doe je in het bos. Misschien onwennig, maar ideaal om de sleur te doorbreken.

PRAKTISCH

De break-out is in de buurt van Maarn op een familie-landgoed. Het begint om 19 uur.  De volgende ochtend zijn we rond 8 uur klaar en kan je na een korte douche helemaal verfrist weer door.

EXTRA ADEMWORKSHOP

Speciaal voor de Break-Out 26-27 juni geeft Mr. Breath Rob Koning een ademworkshop. Een superkrachtige manier om stress los te laten, ruimte te ervaren en je te verbinden met je omgeving. De perfecte manier om deze 12 uur nog intenser te maken.

PAST DIT WEL IN EEN VOLLE WERKWEEK? Juist in een volle werkweek is een break-out een perfecte manier om écht even op te laden. Geen scherm, geen thuis en geen sociale verplichtingen. Wat dan wel? Een kampvuur, ruimte om te delen of juist stil te zijn. En een bos.

Geef je nu op

Tribe Loading Animation Image

26 juni 2019 , 19:00 27 juni 2019 , 08:00

De Buurtsteeg

De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland