Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2020

Alles en Niets – Stilte retraite in het bos

21 februari - 23 februari
De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
€349

Voor de moedige zoekers en de mooie mensen die écht iets anders willen dan zomaar weer een retraite. Drie dagen diepe stilte om echte vrijheid te ervaren. Vrijheid die je altijd al hebt gehad, maar simpelweg bent vergeten. Er komt ruimte voor een dieper weten dat veel groter is dan met je brein te bevatten. Het is een gevoel van thuiskomen bij jezelf, een plek waar je alles en niets tegelijkertijd bent.

Meer weten »

VISIE OP LICHT 3 DAAGSE INTENSIVE

28 februari - 1 maart
De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
€345

In deze drie daagse sta jij en jouw natuur centraal. Nu is het moment dat de natuur langzaam in beweging komt, het lijkt dat er niets beweegt, toch is het zo. Het licht wat samengebald diep verscholen zat heeft de droom gedroomd en de plannen om zich daarna in beweging te zetten worden zichtbaar in dikkere knoppen. Door stilte en beweging, door gesprek en meditatie, en met behulp van een heel oude ceremonie, de zweethut zoeken wij het licht en vragen wij om wat nodig is om ons te manifesteren, te staan voor wie wij werkelijk zijn.

Meer weten »

maart 2020

Yoga-Nature Retreat – ‘Being one with the pulse of time’

21 maart - 22 maart
De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
€95 – €155

De lente s in aantocht, we zitten in een overgangsfase. Een goede gelegenheid om bewust te voelen wat er in ons opkomt. We zijn als mens onderdeel van een grotere geheel. Onderdeel van kosmische cycli en de universele natuurwetten. Door bewust te zijn en contact te maken met de kosmische krachten, samen met de zichtbare krachten van groei in de natuur, kunnen we meevaren op de energetische golf van het moment. Dit versterkt onze intenties. Wat begint er te groeien? Wat toont zich? De natuur ontvangt ons zonder oordeel en met open armen.

Meer weten »

april 2020

Natural Creativity: Discovering our knowledge within

18 april
De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
€80

Do you wish to awaken to your unique gifts, remember how to express yourself from within and flow with the creative process? In this combination of being in nature and creative expression you can connect in a playful way to your dreams and allow them to manifest for you.   

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen