Activiteiten

Natuur-
retraites

Een retraite is als een reis ver weg van de alledaagse drukte, waarin je thuis komt bij de stilte, de kracht en de flow van de natuur. 

Ceremonies

Ceremonies zijn oeroude sjamanistische tradities die je helpen om terug bij je oorsprong te komen, waardoor je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel reiniging en heling ervaart.

Workshops

Blue Beetle biedt in samenwerking met anderen een scala aan workshops, variërend van wild plukken en natuurbeleving tot ademsessies en yoga.

Kinder-
activiteiten

Blue Beetle gaat graag op avontuur met ontdekkingstochten, huttenbouwen, verhalenvertellen en broodjes bakken boven het vuur.

Lezingen

Met regelmaat nodigt Blue Beetle mensen uit om hun inspirerende verhaal te vertellen, heerlijke avonden vol ‘food for thought’ en nieuwe verbindingen. 

Break Out

De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
+ Google Maps
€120

Doorbreek de sleur en trek doordeweeks een nacht de natuur in. Wij geloven dat je ook dichtbij huis en in korte tijd kunt verbinden met de natuur én met jezelf. In 12 uur tijd is de kans waanzinnig groot dat je verschil zult ervaren. Benieuwd wat het met jou doet?

Meer weten »
26 juni - 27 juni

Laws of Nature – 2 daagse

De Buurtsteeg, De Buurtsteeg 7
Maarn, Nederland
+ Google Maps
€680

Met een kleine groep van maximaal 10 mensen twee dagen midden in de Nederlandse natuur vertragen en verstillen. De deelnemers ontvangen krachtige inzichten in hun ware natuur en in de wetten van de natuur. Ze krijgen de kans om hun innerlijke kompas te herijken op hun ware natuur en te verrijken met de universele principes: […]

Meer weten »
5 juli - 6 juli